NIEUW GEZICHT IN DE KAMPERPOORT - https://www.kamperpoorter.nl

Tel: 038-4213120
KAMPERPOORTER.NL
Logo Kamperpoorter
WELKOM OP DE WIJKWEBSITE VAN DE KAMPERPOORTER
Kamperpoort
Ga naar de inhoud

NIEUW GEZICHT IN DE KAMPERPOORT

Nieuw gezicht in Kamperpoort: maak kennis met Frans Jan

Mijn naam is Frans Jan Bontekoe, 40 jaar oud. Op 1 februari gestart als opbouwwerker binnen het wijkteam van Travers voor het stadsdeel midden.
Vanuit Nijmegen, waar ik ben opgegroeid, ben ik in 2004 verhuisd naar Zwolle voor mijn studie bedrijfseconomie.
De afgelopen jaren heb ik verschil- lende functies gehad. Ik was business controller, docent economie en bedrijfsleider van de kringloop aan de Veerallee.
Op het gebied van werk ben ik vanuit financiën steeds meer opgeschoven naar sociaal maatschappelijk werk.
Binnen Zwolle heb ik bijna de volledige 20 jaar in Holtenbroek gewoond, daar heb ik een heerlijk appartement met een ruime woonkamer en twee mooie balkons. Holtenbroek voelt voor mij steeds meer aan als thuis.
Afgelopen maand liep ik al in en uit bij het wijkcentrum, bij de koffiemorgen was ik regelmatig aanwezig.
Daar- naast ben ik bij diverse sociaal maatschappelijke organisaties op bezoek geweest om kennis te maken en te netwerken. De komende tijd hoop ik me meer en meer te concentreren op de wijken waar ik mee aan de slag ga.
Voor mij zijn dat Kamperpoort en de Veerallee.
Waarbij ik me met name ga richten op de ontwikkelingen in de wijk rondom de Elbertschool, het Katwolderplein en de IJsselhallen.
Mochten jullie meer willen weten, ik kom graag in contact. Jullie vinden mij terug in het wijkcentrum “Ons Eigen Huis”, via de mail f.bontekoe@travers.nl of de telefoon 06-81362601.
Terug naar de inhoud